ashyouneh

آیا طرح پرورش مرغ های بومی،سودآوری خوبی دارد؟

 

طرح پرورش مرغ های بومی تخمگذار یکی از ایده های درآمدزایی و راه اندازی کسب و کار های حوزه پرورش طیور است. مرغ های بومی به این منظور پرورش داده می شوند تا در آینده، تخم‌گذاری داشته باشند و سودآوری مرغداری را افزایش دهند. یکی دیگر از اهداف پرورش مرغ های بومی، افزایش کیفیت تخم مرغ ها است. پرورش مرغ بومی به هیچ عنوان برای پرورش مرغ های گوشتی و فروش آن ها انجام نمی شود. بزرگترین منبع درآمدی پرورش مرغ های بومی، فروش تخم مرغ است.

تخم مرغ، یک منبع غذایی معتبر و غنی از پروتئین و مواد مغذی است. مصرفتخم مرغ به عنوان صبحانه، هم برای ورزشکاران و هم برای کودکان و نوجوانان توصیه شدهاست. این مهم ترین ماده غذایی است که در دستور رژیم غذایی افراد گنجانده شده است. گوشتمرغ بومی هم ارزش غذایی دارد و در بسیاری مناطق به آن اهمیت داده می شود. بر همیناساس پرورش مرغ بومی، سود آوری بسیار مناسبی دارد.

طرح پرورش مرغ های بومی

 شیوه های سودآوری از پرورش مرغبومی

 

 شاید تعجب کنید اما می توانید پس از راه اندازی پرورشمرغ های بومی، در همان سال اول، درآمد کسب کنید! نه تنها درآمد شما حاصل از فروشتخم مرغ بیشتر می ‌شود، بلکه می‌توانید کود مرغی را هم بفروشید. این پروژه بسیارسودآور است در حالی که سرمایه هنگفتی برای ابتدای کار نیاز ندارد.

پرورش مرغ های بومی و مرغ های تخمگذار در بخش دامپروری به دو دسته مرغتخمگذار و مرغ گوشتی تقسیم بندی می شود. اگر قرار باشد یک تجارت سودآور داشته باشید، به این دو روش فکر کنید. اما مراحل کار همانطور که درقسمت بالا اشاره کردیم، چندان آسان نیست. نکات زیادی وجود دارد که باید در پرورش مرغهای تخمگذار و مرغ های گوشتی به آن توجه کنید.

 نکات مهم برای پرورش مرغ های بومی

 

 برای وارد شدن به کسب و کار پرورش مرغ های بومی تخمگذار به یک مکان مناسب نیاز دارید که مرغ‌ ها را در آنجا نگهداری کنید. شما باید قفس های مناسب خریداری کنید و از همه مهمتر، یک برنامه ریزی منظم برای جیره غذایی روزانه آنها داشته باشید. مرغ های بومی باید به صورت دوره‌ای معاینه شوند و چنانچه در نحوه تغذیه آنها یا کیفیت تخم مرغ ها تغییراتی ایجاد شد، به سرعت برای شناسایی مشکل اقدام کنید.

اگر قرار است با پرورش مرغ های بومی به سودآوری برسید، نیاز دارید که شرایط استاندارد برای پرورش و نگهداری آنها را فراهم کنید. مرغ ها باید به خوبی مراقبت شوند و خوراک خوبی به آنها بدهید.

طرح پرورش مرغ های بومی

 پرورش انواع مرغ بومی تخمگذار

 

طرح پرورش مرغ های بومی تخمگذار شامل مرغ های سفید و قهوه‌ای می‌باشد. سایر انواع مرغ بومی که غیر از این دو گونه باشند، به ندرت پیدا می شوند. اگر افراد بخواهند وارد این کسب و کار شوند، باید مرغ های بومی تخمگذار را بر اساس محیط بومی زندگی آنها انتخاب کنند و به این ترتیب، بهتر با محیط، سازگار خواهند شد. از طرف دیگر، مرغ های بومی از لحاظ فیزیکی در برابر بیماری ها، مقاوم ترند و با تعداد و کیفیت بالا می توانند تخم مرغ تولید کنند.

 

با ما همراه باشید

 

برای آشنایی با محصولات گروه تولیدی کارخانه جات آشیونه شامل قفس مرغ تخم گذار و گوشتی ، قفس بلدرچین ، قفس کبک و قفس قرقاول به فروشگاه آشیونه سر بزنید.همچنین برای اطلاع از محصولات جدید و ارتباط با ما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام، صفحه تویتر و کانال تلگرام ما مراجعه کنید.

چقدر از این صفحه سایت آشیونه رضایت داشتی؟
با پشتیبانی 24/7 در خدمتتان هستیم.
چطور میتونیم کمکتون کنیم؟
سلام وقتتون بخیر! برای ارتباط با پرسنل پشتیبانی هر بخشی که میخواهید، آن را انتخاب کنید.