به دلیل جمعیت بالا و نیاز به تامین مواد غذایی، انسان را به این فکر واداشته تا به پرورش مرغ گوشتی بپردازد. نگاه دیگر به پرورش مرغ گوشتی نگاهی اقتصادی است .پرورش مرغ از جوجه یک روزه شروع و نگهداری آن طبق یک برنامه تغذیه ای و بهداشتی رسیدن به وضع مطلوب تا کشتار به پایان می رسد.
اگرچه مرغ گوشتی از نظر تولید تخم مرغ ضعیف است اما از مهمترین دلایل تولید آن و ارجحیت نسبت به دام خصوصیات زیر می باشد
رشد زیاد در کوتاه ترین زمان ممکن
وزن گیری بالا
قدرت زنده ماندن بالا
جثه بزرگ
افت لاشه
پرورش آسان
بازگشت سریع سرمایه و…
در خرید جوجه ها حتماً باید سلامت مرغ مادر و فاقد بیماری بودن مرغ مورد بررسی قرار گیرد. باید به این نکته توجه داشت تا جوجه ها از یک مادر باشد و در یک سن قرار داشته باشند. بعضی از نژادهای مرغ گوشتی توان بالاتری نسبت به نژادهای دیگر دارد. در لحظه ورود جوجه ها باید مراقبتهای اولیه برای آنها به طور کامل انجام شود. بعد از آماده شدن مکان پرورش مرغ و چگونگی نحوه خرید، رعایت بهداشت و امنیت زیستگاه در اولین قدم برای جلوگیری از بیماری ها بسیار حائز اهمیت است.در تغذیه مرغ گوشتی باید به این نکته توجه داشت که دانخوری حتماً خالی شود و بعد مجدد داخل دانخوری دان ریخته شود.
اگر پی در پی دانخوری پر شود جوجه ها به دلیل علاقه زیاد به دانه های درشت از آرد ته دانخوری استفاده نمیکنند این عمل باعث مشکلات اسکلتی در مرغ میشود. باید به مرغ ها در طول روز چهار نوبت غذا داده شود. میزان غذا باید بر اساس وزن، حرارت محیط و انرژی غذا به مرغ ها داده شود. پرورشدهندگان از پودر ماهی، ذرت، گندم، سویا ،کنجاله کنجد ،تخم پنبه و غیره برای غذای جوجه مرغ استفاده می کند. برای رسیدن جوجه ها به رشد مطلوب باید به تغذیه روزهای اول جوجه ها توجه کامل داشت .در اولین جیره غذایی ذرت به عنوان ماده اصلی و آب و شکر به عنوان انرژی بیشتر استفاده میشود. عوامل دیگر موثر در پرورش مرغ گوشتی میزان حرارت محیط است که باید بین ۳۲ تا ۳۳ درجه باشد.
هفت شب ابتدایی نباید نور سالن خاموش باشد چراکه این کار باعث می شود جوجه ها بهتر با محیط دانخوری و آبخوری آشنا شوند. میزان نور در محل سالن باید به طور یکسان باشد.درگذشته پرورش دهندگان مرغ براین باور بودند که سالن پرورش باید دارای نور مداوم باشد واین کار یاعث افزایش وزن روزانه مرغ می شود.آزمایشات و دریافت های جدید پرورش دهندگان طیور ومهندسان این حوزه دلالت بر این دارد که بعد از هفت روزگی جوجه مرغ ها باید سالن به مدت پنج ساعت تاریک باشد. این تاریکی کاملا مطابق با وضعیت طبیعی پرنده است. پرورش جوجه مرغ ها تا ۳۹ روزگی هیچ گونه اثرات کاهش وزن در انها دیده نمی شود واحتمالا افزایش سرعت رشد تا ۴۹ روزگی ایجاد می شود و مرگ ومیر ناشی از مرگ ناگهانی وآسیب های اسکلتی کاهش می یابد.
قبل از ورود جوجه ها باید مکان نگهداری ضدعفونی و یا با شعله افکن دیوارها و کف سوزانده شود. مکان پرورش باید از هرگونه وسیله های بلا استفاده جمع شود. هوای سالن باید خشک باشد تا ایجاد گرد و غبار نکند چرا که رطوبت زیاد سالن باعث میشود تا مدفوع مرغ ها تولید گاز کند و مرغ ها به بیماری مبتلا شوند.
برای آشنایی با محصولات گروه تولیدی کارخانه جات آشیونه شامل قفس مرغ تخم گذار و گوشتی ، قفس بلدرچین ، قفس کبک و قفس قرقاول به فروشگاه آشیونه سر بزنید.
همچنین برای اطلاع از محصولات جدید و ارتباط با ما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام، صفحه تویتر و کانال تلگرام ما مراجعه کنید.
با ما در ارتباط باشید..
آدرس دفتر:
آدرس کارخانه:
پرداخت امن در شبکه شتاب
ارسال به سراسر کشور
ارسال رایگان محصولات خانگی
پشتیبانی آنلاین و تلفنی
تضمین کیفیت و قیمت
کلیه حقوقی مادی و معنوی متعلق به گروه تولیدی صنعتی آشیونه میباشد.
طراحی و توسعه توسط تیم رسانه ای آشیونه